Салат з кукурудзи і чорносливу
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з кукурудзи і чорносливу

Цей дивовижний салатик цілком міг би зайняти лідируючі позиції в рейтингу найбільш оригінальних і незвичайних святкових страв. Чому? – здивуєтеся Ви. Відповімо питанням на питання. Зустрічали Ви коли-небудь поєднання солодкої консервованої кукурудзи, «димчастої» прянощі чорносливу і гострого часничку? Ні? Тоді пропонуємо насолодитися цією пікантною, вишуканою і дуже смачною комбінацією. Але попередньо додамо зварені «в круту» яйця, тертий твердий сир і майонезну заправку. Цей салат здивує найвибагливішого гурмана своїм неповторним багатим смаком. Якщо Ви надихнулися неординарною ідеєю для святкового столу, поспішіть побалувати Ваших гостей цією красивою закускою.

Інгредієнти

  • Кукурудза консервована - 240 г.
  • Чорнослив - 200 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Сир - 200 г.
  • Часник - 20 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати соломкою або шматочками.

  • 02

    З кукурудзи злити рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 03

    Сир натерти на крупній тертці. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Товар додано до кошику