Різотто з куркою і двома сирами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Різотто з куркою і двома сирами

Різото з куркою і двома сирами - один із численних варіантів різото. Варіант, який за великим рахунком можна досить умовно назвати "різото", так як у запропонованому рецепті не дотримується головний принцип приготування цієї страви: курячий бульйон додається в рис не порціями, поступово, а одразу весь. Іншими словами: обраний інакший спосіб приготування рису. Але такий варіант має право на існування, як би він не називався: різото або просто рис із куркою, овочами і сиром. Будьте впевнені, що приготована за цим рецептом страва сподобається всім, хто її скуштує. Смачна, апетитна, нескладна в приготуванні, вона надовго затримається в меню Вашої родини.

Інгредієнти

  • Рис - 400 г.
  • Бульйон курячий - 750 мл.
  • Овочі заморожені - 500 г.
  • Філе куряче - 340 г.
  • Сир чеддер - 120 г.
  • Вершки - 125 мл.
  • Сир пармезан - 40 г.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.

  • 02

    Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.

  • 03

    Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.

  • 04

    Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.

Товар додано до кошику